Beveiliging

Servitus kan u helpen bij het beveiliging van uw computer, website, thuis en-of bedrijfsnetwerk. Dit kan gaan over selectie van anti-virus tot een fysieke firewall tot anti-ddos oplossingen.

Vraag Offerte Aan

Anti DDOS

Voor wij u een voorstel kunnen doen ter beveiliging van deniel of service aanvallen zullen wij eerst de grootte van uw online dienst bekijken. Als wij weten welk omvang uw bedrijf heeft bekijken wij welke impact een ddos aanval kan hebben. Als wij al deze informatie hebben kunnen verzamelen dan kunnen wij een voorstel klaarmaken voor u.

De variatie van mogelijkheden is zo groot dat wij onmogelijk een prijs op een product kunnen plakken, Wij kunnen dit echter voor u en uw bedrijf wel vergemakkelijken als u kiest voor een hosting pakket bij dijiweb, Daarbij komt buiten het volledig beheer van uw server ook de beveiliging van uw diensten onder ons beheer.

Cloud Beveiliging

Bescherm niet enkel de gegevens van uw bedrijf maar ook de gegevens van de klanten die aan uw bedrijf gekoppeld zijn.

Dijiweb cloud beveiliging is een totaaloplossing voor uw bedrijf, Dit is inclusief de beveiliging van uw email omgeving, Exchange server. Controle van ingaande data en uitgaande data, Diezelfde data word ook geencrypteerd om er zeker van te zijn dat niemand uw gegevens kan onderscheppen, En kunnen ze dit wel? Dan zijn uw gegevens voor hun onleesbaar!

Beveiligde omgeving

Niet enkel kunnen wij instaan voor de volledige beheer van uw website of bestanden. Ook kunnen wij naast een muur rond uw al eventueel reeds bestaande omgeving plaatsen een volledig nieuwe online, en/of offline werk omgeving opzetten voor u.

Als u kiest voor een werk omgeving van dijiweb staan wij niet enkel in voor de veiligheid van uw bestanden. Ook zorgen wij dat u altijd en overal aan uw bestanden kunt, En de mogelijkheid hebt om te werken vanop afstand zodat niks u nog kan tegenhouden om die wel verdiende vakantie te nemen!

Neem snel contact met ons op om te zien wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen.

Hosting

Als u zelf voldoende kennis heeft om uw eigen project te beheren kunt u ook bij ons terecht bekijk onze goedkope, Maar kwalitatieve hosting diensten.